Cultuur is … mensen gelukkig maken. Niet de meest voor de hand liggende definitie, maar bij Davidsfonds doen we het maar al te graag. We zijn dan ook blij dat jullie ons op de hoogte houden van alle culturele uitstapjes! 

Afgelopen zomer mochten we enkele Davidsfonds leden blij maken met een gratis bezoek aan een van onze cultuurpartners … Bilzen Mysteries! En dat viel duidelijk in de smaak:

Quote De voorstelling in een ongelooflijk prachtig kader was subliem! Dankzij deze uitstap was ons weekend in Limburg een voltreffer.
– Jean-Marie (Menen)

Bilzen Mysteries kind met tablet
© Jo Exelmans

Of nog:

Quote Dankzij Davidsfonds genoten van een superleuke avond in Alden Biesen. Historisch interessant, perfecte organisatie, technisch 200% vernieuwend en in orde. Aan te bevelen voor al wie interesse heeft in geschiedenis, zonder een academische uiteenzetting te verwachten. Gewoon super, en een ideale combinatie van hedendaagse communicatie gekoppeld aan historisch patrimonium, ook voor jongeren!
– Jan (Grasheide)

Ook Davidsfonds Kwaadmechelen ging al op eigen houtje het lichtspektakel verkennen. De leden waren laaiend enthousiast over het belevingsparcours in de sprookjesachtige Landcommanderij van Alden Biesen: “Jan Decleir, die het verhaal via de tablet vertelt, heeft een erg boeiende en levendige vertelstijl. Dat maakt het allemaal zo realistisch! Doe daar de schitterende accommodatie van Alden Biesen bij, en je weet dat de uitstap zeker de moeite waard is,” vertelt Ivo.

Jan Decleir - Phoenix liggend (c) Jo Exelmans
© Jo Exelmans

 

Wist je trouwens dat … je met de Davidsfonds Cultuurkaart korting krijgt bij Bilzen Mysteries? Het lichtspektakel in Alden Biesen is een van onze cultuurpartners en verwelkomen jullie maar al te graag.

Vraag je je af hoe ook jij tickets, leuke extra’s en meer kan winnen? Wel, Davidsfonds leden ontvangen één keer per maand een nieuwsbrief waarin we extra ledenvoordelen prijsgeven. Ook in het Davidsfonds Cultuurmagazine is er een heuse wedstrijdenrubriek. En heel af en toe valt er ook iets te winnen op onze Facebookpagina.

sfeerbeeld tablet 1 (c) Valentin Jacobs
© Valentin Jacobs

campagnebeeld liggend_LR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s